Meistä

marsuja, unipussit

 

Unipussit syntyi omasta harrastuksestani ja innosta tehdä omille marsuilleni pehmeä nukkumapaikka. Eriväriset ja -kuosiset kankaat toivat innokkuutta sisustaa marsujen häkkiä sekä huonetta. Marsujen valinta nukkua Unipussissa yllätti. Pian oman kaappini hyllyt täyttyivät Unipusseista huomaamatta. Tätä nykyä Unipussi onkin rekisteröity tavaramerkki ja nauttii kasvavasta suosiosta lemmikkiharrastajien keskuudessa.

 

Ensimmäiset Unipussit olivat litteitä suorakaiteen muotoisia, jonka päissä oli pussimaiset kolot. Marsut loikoilivat näiden päällä, mutta eivät ryömineet koloihin. Pian Unipussi löysikin pyöreän muotonsa ja paksummat reunat. Marsuni Hilla ja Muru käpertyivät peteihin nauttimaan makoisia unia. Näin Unipussi sana jäi käyttöön, vaikka peti ei pussia muistutakkaan.

Kuva Hillasta nukkumassa Unipussissa levisi marsuryhmässä. Ekat tilaukset lähtivätkin pian matkaan. Unipussit saavuttivatkin nopeasti suuren suosion marsuharrastajien keskuudessa. Suosion myötä vuonna 2016 syntyi yritykseni Unipussit.

Parin vuoden aikana Unipussien rinnalle on syntynyt monen monta tuotetta. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa ja ommellaan huolella. Jokainen tuote valmistetaan rakkaudella. Tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Kankaiset tuotteet on helppo pestä pesukoneessa ja kuivata kuivausrummussa. Tuotteet kestävät pitkään, vaikka niitä pestäänkin joka viikko.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods